Εταιρικά Προγράμματα - Thrive Global

Εισηγητές

Συνεργαζόμαστε με έμπειρους εκπαιδευτές εξειδικευμένους στον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης.

 
Niki Ananti Koulouri.jpg

Νίκη Ανάντη Κουλούρη

Η Νίκη Ανάντη Κουλούρη είναι φημισμένη coach, corporate trainer και leadership & creativity development facilitator, διακεκριμένη στον τομέα wellness. Έχει συνεργαστεί με εταιρίες κολοσσούς, όπως η Interamerican, η Swarovski Hellas, η Eurolife ERB Insurance, η BMW Hellas και η Johnson & Johnson Medicals. Είναι κάτοχος του Advanced Certification for Corporate Coaching by Top Team World, διακεκριμένη N.L.P και hypnosis practitioner, ενώ είναι μέλος της Hellenic Coaching Association. Το χόμπι της είναι η τοξοβολία και στον ελεύθερό της χρόνο κάνει walking meditation.


Ioanna Kwnstantinou.jpg

Ιωάννα Κωνσταντίνου

Η Ιωάννα Κωνσταντίνου είναι μία από τις πιο επιτυχημένες business coaches και έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε δεκάδες διεθνή επιχειρηματικά συνέδρια. Εξειδικεύεται σε τομείς όπως: το change management, το performance coaching, το team transformation, η καινοτομία, η επικοινωνία, η δημιουργικότητα και η ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων. Είναι πιστοποιημένη facilitator από τον Εθνικό και τον Διεθνή Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού, καθηγήτρια στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας και συγγραφέας ερευνητικών άρθρων. Ως μέντορας start up εταιριών, συμμετέχει στην αξιολόγησή τους για το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, ενώ παρέχει αφιλοκερδώς συμβουλές σε προγράμματα νεανικής επιχειρηματικότητας, όπως το Junior Achievement Entrepreneurship. Καθημερινά αντλεί δύναμη από τις σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους και τη διαφορά που μπορεί να κάνει στη ζωή τους.


Elfi Lambrouli.jpg

Έλφη Λαμπρούλη

Η Έλφη Λαμπρούλη είναι έμπειρη trainer στελεχών και ειδικός εκπαίδευσης και ανάπτυξης. Με περισσότερες από 3300 ώρες training στο ενεργητικό της και έχοντας εκπαιδεύσει 7400 συμμετέχοντες και έχει συνεργαστεί με οργανισμούς παγκοσμίου φήμης, όπως το ALBA Graduate School, η IBM και η AbbVie. Έχει μακρά εργασιακή εμπειρία ως trainer, HR και project manager στην Eurobank, στην Interbank και στην Interamerican. Ήταν υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός απ’ τα μεγαλύτερης κλίμακας wellness προγράμματα που έχει τρέξει στον τραπεζικό τομέα. Πιστεύει πολύ στην δύναμη της άσκησης και επιλέγει το τρέξιμο στη φύση για την ενίσχυση της ευεξίας της και την καταπολέμηση του άγχους.


Vicky Bouzouki.jpg

Βίκυ Μπουζούκη

Η Βίκυ Μπουζούκη είναι μία από τις πιο επιτυχημένες HR managers έχοντας συνεργαστεί με μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες όπως η Shell, η S.C. Johnson & Son, η SEAGRAM, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το Memorial Sloan Kettering Cancer Center στη Ν.Υόρκη. Ως διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού στην Coca- Cola 3Ε κατέκτησε την 1η θέση για 2 συνεχόμενες χρονιές στο διαγωνισμό Best Workplace, αποσπώντας 2 Ευρωπαϊκά βραβεία, εκείνο της «Υπερηφάνειας των Εργαζομένων» και της «Εκπαίδευσης Εργαζομένων». Το 2010 ψηφίστηκε και βραβεύτηκε ως «HR Manager της Χρονιάς» και από τον Φεβρουάριο του 2013 εργάζεται ως διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού και διοικητικών υπηρεσιών στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Κατά την διάρκεια της καριέρας της έχει εκπαιδεύσει και συνεχίζει να εκπαιδεύει εκατοντάδες στελέχη όλων των βαθμίδων, ενώ το mentoring και το coaching αποτελούν το μεγάλο της πάθος. Λατρεύει τα ταξίδια και ασχολείται με τον εθελοντισμό. Τον ελεύθερο χρόνο της κάνει πιλάτες και aqua fitness, φροντίζει αδέσποτα σκυλιά και βοηθάει το σύζυγό της στην παραγωγή μελιού στην Τήνο.


Charis Perdikari.jpg

Χάρις Περδικάρη

Εδώ και σχεδόν 20 χρόνια, η Χάρις Περδικάρη πραγματοποιεί πολυάριθμα project προσωπικής ανάπτυξης και εξατομικευμένα προγράμματα training. Έχει συμβάλει επιτυχώς στην εξέλιξη στελεχών σε περισσότερες από 150 εθνικές και διεθνείς εταιρείες διαφορετικών κλάδων, μεταξύ των οποίων τράπεζες, συμβουλευτικές εταιρείες, εταιρείες πληροφορικής και φαρμακοβιομηχανίες. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη προσωπικών και επαγγελματικών ικανοτήτων, καθώς και στη δημιουργία μοναδικών ευκαιριών που ενδυναμώνουν τους ανθρώπους και τους δίνουν το κίνητρο να αναπτύξουν και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.


Markos Perrakis.jpg

Μάρκος Περράκης

Ο ∆ρ. Μάρκος Περράκης είναι διεθνούς κύρους ομιλητής, ψυχολόγος και σύμβουλος και έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε περισσότερα από 3500 άτομα, υπεύθυνους ανθρώπινου δυναμικού και μάνατζερς. Είναι από τους πρώτους στην Ελλάδα που εφαρμόζει τη μεθοδολογία Appreciative Inquiry (AI), που χρησιμοποιείται από τη Σύνοδο Κορυφής και τους Ηγέτες των Ηνωμένων Εθνών για το Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ. Είναι μέντορας και σύμβουλος του EOMMEX, εισηγητής σεμιναρίων του ΟΑΕΔ, ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας για την Οργανωσιακή Μάθηση (SoL Ελλάς) και μέλος της διεθνούς εποπτικής ομάδας International Ιntervision Group - Advantage of Differences. Έχει πάθος με τη φύση και για να ενισχύσει την ευεξία του κάνει yoga, trekking και κολύμβηση.


Joe Hubbard.jpg

Joey Hubbard

Ο Joey Hubbard είναι ο διευθυντής εκπαίδευσης του Thrive Global. Έχει αφιερώσει τα τελευταία 30 χρόνια σε coaching και την υλοποίηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων προκειμένου να βοηθήσει ανθρώπους και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο να βελτιώσουν τον τρόπο που ζουν και εργάζονται, να εξελιχθούν και να ευημερήσουν. Από εφήβους και ασθενείς ομάδων υψηλού κινδύνου μέχρι μεγάλους οργανισμούς, ο Joey καθοδηγεί άτομα και επιχειρήσεις να αποκτήσουν αυτογνωσία, να κάνουν σταθερά βήματα, να θέσουν και να εκπληρώσουν στόχους, να βρουν νόημα, να επιτύχουν και να ευημερήσουν. Ο Joey κατάφερε να ξεπεράσει τις προκλήσεις της περιοχής και να λάβει υποτροφία ποδοσφαίρου για το UCLA. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Σαν Ντιέγκο. Μετά τις μεταπτυχιακές σπουδές του στην Ψυχολογία και τη Θεολογία, ξεκίνησε να εργάζεται ως motivational speaker για θέματα προσωπικής ανάπτυξης, εξέλιξης και βελτίωσης αποδοτικότητας. Εργάστηκε ως σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης, διευθυντής ανάπτυξης ποδοσφαίρου καθώς και προπονητής των ομάδων Los Angeles Rams, USC και UNLV για περισσότερα από 14 χρόνια. Δημιούργησε το Performance Enhancement Institute και το 2015 προστέθηκε στην ομάδα του Thrive Global της Arianna Huffington. Από τότε μέχρι σήμερα βοηθάει εργαζόμενους και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο να γνωρίσουν τις έννοιες “ευεξία” και “ευημερία”.


Cesar Gamio.jpg

César Gamio

Ο César Gamio είναι o επικεφαλής εισηγητής του Thrive Global στην Ευρώπη. Είναι executive life coach καθώς και πιστοποιημένος εκπαιδευτής σε θέματα ευεξίας από το Chopra Center, το Corporate Health and Wellness Association και το European Mentoring and Coaching Council. Εργάζεται ως Senior Advisor στο Global Centre for Conscious Leadership που εδρεύει στο Λονδίνο και ως προσωπικός σύμβουλος και coach σε προσωπικότητες της πολιτικής, του αθλητικού χώρου, των τεχνών και της ψυχαγωγίας. Υπό την καθοδήγηση του Dr. Deepak Chopra, της παγκόσμιας αυθεντίας στην πνευματική και σωματική υγεία, τα τελευταία 10 χρόνια ο César βοηθά άτομα και οργανισμούς διαφορετικών κλάδων να διαχειριστούν αποτελεσματικά το στρες, να επιτύχουν την ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και να βελτιώσουν τη σωματική, συναισθηματική και ψυχική τους ευεξία. Πριν αφοσιωθεί στο coaching, είχε μία επιτυχημένη καριέρα στον κλάδο της τεχνολογίας, έχοντας βιώσει από πρώτο χέρι τις απαιτήσεις ενός ασταθούς και μεταβαλλόμενου περιβάλλοντος. Με γνώμονα την προσωπική του εμπειρία, πρόσφατες επιστημονικές μελέτες και αποτελεσματικά εργαλεία και πρακτικές, ο César έχει πραγματοποιήσει διαλέξεις και workshops σε χιλιάδες ανθρώπους και εκατοντάδες οργανισμούς παγκοσμίως.