Εταιρικά Προγράμματα - Thrive Global

Thrive + SAP

Ο ηγέτης της ευεξίας συναντά τον απόλυτο ψηφιακό προπονητή.

 

Γνωρίστε το

Screenshot 2019-07-08 at 14.04.06.png

Ένα πραγματικά πρωτοποριακό εργαλείο που σας βοηθάει να καταγράψετε την Ανθρώπινη Εμπειρία των εργαζομένων σας σήμερα, για να αυξήσετε την απόδοσή σας αύριο.

 

Γιατί να συμμετάσχετε

 

1. Για να γνωρίσετε καλύτερα τους ανθρώπους της επιχείρησής σας, μέσω μίας εκτενούς ανάλυσης των δυνατών και αδύναμων σημείων αναφορικά με την Ανθρώπινη Εμπειρία.

2. Για να αναγνωρίσετε τα ζητήματα που ενδεχομένως υπάρχουν όσον αφορά στην Ανθρώπινη Εμπειρία και εμποδίζουν τις ομάδες σας να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους, λαμβάνοντας παράλληλα εφαρμόσιμες λύσεις/ προτάσεις προκειμένου να τα ξεπεράσετε.

3. Για να γίνετε μία από τις επιχειρήσεις που θα γίνουν γνωστές σε παγκόσμιο επίπεδο μέσα από τις ψηφιακές και live πλατφόρμες των Fortune, Thrive Global και SAP.

 

Τι μας διαφοροποιεί

 
  • Ανθρωποκεντρική Προσέγγιση

Σε αντίθεση με τις υπάρχουσες εταιρικές έρευνες που εστιάζουν στους εργαζομένους, ο Δείκτης Thrive XM προσφέρει μία ολιστική εικόνα για την ευεξία των εργαζομένων, λαμβάνοντας υπόψη όλο το φάσμα της Ανθρώπινης Εμπειρίας, στην οποία η δουλειά είναι σημαντικός παράγοντας, αλλά όχι ο μόνος.

  • Δείκτες Επιτυχίας

Ο Δείκτης Thrive XM, εξετάζει τις κύριες αιτίες που επηρεάζουν τους ανθρώπους και την επιχείρησή σας. Σας δίνουμε την δυνατότητα να γνωρίσετε καλύτερα παράγοντες που καθορίζουν την ευεξία, την απόδοση και την παραγωγικότητα των εργαζομένων σας, έτσι ώστε να προλαμβάνετε τις προκλήσεις και να οδηγείστε σε καλύτερα αποτελέσματα.

  • Σημαντικές Στιγμές

Αντιμετωπίζουμε τους εργαζομένους πάνω από όλα ως ανθρώπους, με ανάγκες και κίνητρα πέρα και πάνω από τη δουλειά. Αυτό που διαφοροποιεί τον Δείκτη Thrive XM, είναι ότι εστιάζει σε 5 σημαντικές εμπειρίες και στιγμές που διαμορφώνουν τη ζωή μας. Ο τρόπος με τον οποίο μία επιχείρηση διαχειρίζεται αυτές τις σημαντικές στιγμές, μέσω της επένδυσης στο ανθρώπινο δυναμικό, των διαδικασιών και της εταιρικής της κουλτούρας, είναι που την κάνει να ξεχωρίζει.